Generaller Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan’ı alkışladı

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 3:15 pm - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 4:28 pm

Milli Savunma Bakanlığı’nın töreninde yaptığı konuşmada yine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komutanlarının alkışlaması dikkat çekti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC İşletmesi’nde Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni’ne katıldı. Programa Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Törende konuşma yapan Erdoğan bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak şu ifadeleri kullandı:

“Sıradan işletme-devir işlemini çarpıtarak sermaye düşmanlığı yapanlar, bugün Amerika’dan İngiltere’ye, oradan Almanya’ya kapı kapı dolaşarak benzin istasyonlarındaki afedersiniz restoranlarda bir şeyler yemeye gayret edenler, yabancı yabancı ekonomi komiserlerinden yardım dileniyor. Biz ise yerli ve milli olarak kendi mühendislerimizle, kendi işçilerimizle işte bu dev eserleri hizmete koyuyoruz”

Erdoğan’ın CHP liderini hedef aldığı sözlerinin, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komutanlarının alkışlaması ise dikkatleri çekti.

Erdoğan’dan ‘seçim tarihi’ açıklaması