General Mobile, Android Q Beta testlerini başlattı

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2019 Cumartesi 12:14 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2019 Cumartesi 12:16 pm

Google’ın Android Q Beta programında yer verdiği General Mobile, bugün Android Q Beta 5’in çıkması ile ön kayıtları başlattı. Şimdilik sadece General Mobile GM 9 Pro ve General Mobile GM 8 modellerinin teste katılabiliyor. Peki, bu teste kaydolmak için neler yapmak gerekiyor?

Beta yazılımını yüklemeden önce GM 9 Pro ve GM 8 model telefonlarınızın yedeklediğinizden emin olun. Bu program kapsamında alacağınız güncellemeler yayın öncesi sürümlerdir. Cihazınızın kusursuz çalışmasını etkileyebilecek bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

General Mobile GM 9 Pro

Android Q Beta 5 çıktı! İndir!

Herkese açık, kararlı General Mobile Android Pie sürümüne dönmek için dilediğiniz zaman programdan ayrılmayı seçebilirsiniz. Cihazınızda, Android Q Beta sürümünü kullanırken program kapsamı dışında kalmayı seçerseniz, cihazdaki tüm kullanıcı verileri silinecektir.

Android 9.0 Pie yazılımına dönmeniz için sizin desteğe ihtiyacınız olacak. Bu sürüme geri dönmek için General Mobile ile iletişime geçmelisiniz. Programı devre dışı bırakmadan önce lütfen Android telefonunuzdaki tüm verilerinizi yedekleyin. Telefonunuzdaki yedeklenmeyen veriler kaybolacaktır.

  • General Mobile GM 9 Pro için buradan kayıt olun
  • General Mobile GM 8 için buradan kayıt olun