Genç Kızılay yöneticisinin başarısı göz yaşarttı

Yayın tarihi: 2 Mart 2023 Perşembe 3:58 pm - Güncelleme: 2 Mart 2023 Perşembe 4:23 pm

Genç Kızılay Genel Başkan yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in özgeçmişinde yer alan bilgiler gündem oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sık sık gündeme gelen Kızılay bu kez de genç Kızılay yöneticisinin özgeçmişiyle konuşuldu.

Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in ilkokul, ortaokul ve lise yıllarında yaptığı okul başkanlığı görevlerinin yer aldığı özgeçmişte sosyal medyada gündem olan bölüm ise şöyle:

“İstanbul’da doğdu. 5.sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı”

ÖZGEÇMİŞ GÜNCELLENDİ

Olayın gündem olmasının ardından sitede “İstanbul’da doğdu. 5.sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı” ifadelerinin özgeçmişten çıkarıldığı görüldü.

AKP’li Turan: Kızılay keşke afet sırasında hiçbir satış yapmasaydı