Genç kadını takip eden tacizci yakalanıp serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba 2:47 pm - Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 2:47 pm

Denizli’de yaklaşık 2 ay boyunca penceresinden gizlice izlediği genç kadının kabusu olan şüpheli yakalandıktan sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Pamukkale Üniversitesinde okuyan 20 yaşındaki S.Y., pencereden kendisini izleyen bir kişiyi görünce paniğe kapılarak, durumu ailesine haber verdi. Sonrasında apart sahibinden yardım isteyen genç kadın, güvenlik kameralarını birlikte incelediklerinde şüphelinin yaklaşık 2 ay boyunca hemen hemen her gece, pencerenin önüne gelerek perdede kalan boşluktan odasını izlediğini gördü.

Güvenlik kamerası kayıtlarını ev sahibiyle birlikte karakola teslim eden genç kadın, korkulu rüyası halinde gelen röntgenciden şikayetçi oldu. Yaşadığı korku nedeniyle uyuyamaz hale gelen S.Y., çareyi evden taşınmakta buldu. Kamera kayıtlarından eşkâli belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAMU GÖREVLİSİYMİŞ

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, kamera kayıtlarının titizlikle incelenmesi sonucu tacizcinin 30 yıllık mesleki geçmişi olan ve halen bir kamu kurumunda güvenlik müdürlüğü görevini yürüten C.G. olduğunu tespit etti. Sabaha karşı evinde gözaltına alınan şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakılan C.G.’nin idari görevinden ise soruşturma tamamlanıncaya kadar uzaklaştırıldığı öğrenildi.

TikTok’ta çocukları taciz ettiği söylenen emekli çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Kaynak: İHA