Genç kadın konserde fenalaşıp yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2022 Salı 11:17 am - Güncelleme: 30 Temmuz 2022 Cumartesi 1:53 am

Hatay’dan bayram tatili için arkadaşıyla İstanbul’a gelen Çağla Alara Pınarcı, katıldığı bir konserde hayatını kaybetti. Arkadaşı için ambulans çağıran ve peşlerinden hastaneye kadar gelen arkadaşı Mehmet Ö.B. genç kadının ölüm haberini aldıktan sonra ortadan kayboldu.

Üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, arkadaşı Mehmet Ö.B. ile birlikte bayram tatilinde İstanbul’a geldi.

Sabah’tan Yunus Emre Kavak’ın haberine göre, 24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı ve Mehmet Ö.B. Harbiye’de bulunan Küçükçiftlik Park’ta yapılan bir konsere katıldı. İddiaya göre saatler 21:45’i gösterdiğinde Çağla Pınarcı bir anda fenalaştı ve baygınlık geçirdi.

Arkadaşı hemen 112 acili arayıp yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Çağla Pınarcı yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti.

‘Şüpheli kadın ölümlerinin artması kadın cinayetlerinin üzerinin örtüldüğüne dair şüphelere yol açmaktadır’

Arkadaşı için ambulans çağıran ve peşlerinden hastaneye kadar gelen Mehmet Ö.B. ise Çağla’nın ölüm haberini aldıktan sonra hastaneden çıkıp ortadan kayboldu. Mehmet Ö.B.’yi arama çalışmaları başlatıldı.

Çağla’nın cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polisin ulaştığı genç kadının ailesi, Hatay İskenderun’da yaşadıklarını, kızlarının erkek arkadaşıyla gezmek için İstanbul’a gittiğini söyledi.

Çağla’nın kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Paris’te silahlı saldırı! 1 ölü, 4 yaralı