Genç hemşirenin rezidansta ölümü! Tutuklu hastane müdürünün sevgilisi başhekim gözaltında

Yayın tarihi: 1 Haziran 2023 Perşembe 4:36 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2023 Perşembe 4:53 pm

Aksaray’da doktor sevgilisi Halil İbrahim A.’nın rezidanstaki evinde şüpheli bir şekilde düşen hemşire Saliha Tuncel’in ölümü hakkındaki soruşturmada çalıştığı hastanenin başhekimi ve sahibi T.C. gözaltına alındı. T.C.’nin tehdit ve şantaj suçundan tutuklanan hastane müdürü Çiğdem Ö.’nün sevgilisi olduğu öğrenildi.

Özel bir hastanede çalışan hemşire Saliha Tuncel, 24 Mayıs günü saat 01.00 sıralarında aynı hastanede görevli doktor sevgilisi Halil İbrahim A.’nın oturduğu rezidansın 7’nci katındaki daireden 3’üncü katın balkonuna düştü. Hastaneye kaldırılan Tuncel, kurtarılamadı.

Genç hemşirenin rezidansta şüpheli ölümünde acılı anne isyan etti: Kızımı dövüp kumpas kurdular

Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Halil İbrahim A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma sürerken, Halil İbrahim A. ile çiftin çalıştığı hastanenin müdürü Çiğdem Ö. gözaltına alındı. Halil İbrahim A. bu kez adli kontrol ile serbest bırakıldı. Çiğdem Ö. ise ‘tehdit ve şantaj’ suçlamasıyla tutuklandı.

Tutuklanan Çiğdem Ö’nün, doktor ve hemşirenin çalıştığı hastanenin sahibi ve başhekimi olan doktor T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Ç.Ö’nün, T.C. ile Saliha Tuncel’in birlikte eve girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü.

Genç hemşirenin şüpheli ölümünde ‘uygunsuz görüntülerle’ tehdit iddiası

Soruşturma kapsamında ayrıca Halil İbrahim A., Çiğdem Ö. ve Saliha Tuncel’in cep telefonlarının inceleme altına alındığı belirtildi. Dün de soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılığı tarafından keşif yapıldı.

Genç hemşirenin rezidansta şüpheli ölümünde hastane müdürü tutuklandı! Doktor sevgili serbest

Soruşturma kapsamında daha önce ifadesine başvurulan hastanenin sahibi ve başhekimi doktor T.C., gözaltına alındı. T.C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hemşire ölümünde olay yerinde keşif yapıldı