Gelin ve damat indikten sonra otomobil yandı

Yayın tarihi: 12 Eylül 2022 Pazartesi 10:57 am - Güncelleme: 12 Eylül 2022 Pazartesi 11:00 am

Aydın’da damat Mustafa Öztürk ve gelin Kevser, ‘mutluyuz’ plakalı düğün otomobillerinden indikten kısa bir süre sonra motor kısmında yangın çıktı. Otomobilde büyük bir hasar meydana gelirken çift, başka bir otomobille düğün salonuna gitti. 

Olay, saat 19.30 sıralarında ilçe merkezi jandarma karakolu yakınlarında meydana geldi. Cumartesi gecesi Uşak’ta bir düğün salonunda kına gecesi yapan Öztürk ve Direm aileleri düğün için bugün Buharkent’e geldi. Düğün hazırlıklarını tamamlayan genç çift, plakasına ‘mutluyuz’ yazdıkları gelin otomobili ile konvoy halinde tur attıktan sonra evlerine geldi.

Otomobil ise yakınları tarafından akaryakıt almak için yola çıktı. Yolda seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin kısa sürede söndürdüğü yangında otomobilin motor kısmı tamamen yandı. Otomobillerinin yandığını duyan gelin ve damat büyük üzüntü yaşadı. Genç çift yaşanan olayın şokunu atlatarak, düğün salonuna başka bir otomobille geldi. Mustafa Öztürk ve Kevser Direm’in nikahları düğün salonunda  Genç çift üzüntüyle başladıkları geceyi mutlu bir şekilde eğlenerek sonlandırdı.

Damat eğlencesinde polise saldırı!