Gelin adayı düğünden önce öyle şeyler istedi ki damat nişanı attı savcıya koştu

Yayın tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 11:16 am - Güncelleme: 17 Eylül 2024 Salı 12:05 pm

Kayseri’de çiftçilik yapan 36 yaşındaki F.D, tanıştığı N.S.Ç ile evlenmek istedi. 68 bin liralık tektaş ile yılkı atları içerisinde evlenme teklifinde bulunan F.D, gelin adayının isteklerini duyunca dolandırılacağını anlayıp savcılığa gitti.

Kayseri’de çiftçi F.D, bir süredir arkadaşlık ettiği N.S.Ç’ye 2 ay önce duygularını açtı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, N.S.Ç kendisiyle evlenmek isteyen F.D’ye “Bana öyle bir evlenme teklifi yap ki şaşırıp kalayım” dedi. Bunun üzerine balonda evlilik teklifi, orkestra ile evlilik teklifi gibi birçok seçeneği düşünen F.D, Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda yılkı atları eşliğinde evlilik teklif etmeye karar verdi.

Evlilik hazırlığı yapıyordu! Sevgilisi tarafından tuzağa düşürüldü, soyuldu

68 bin liralık tektaş alan F.D, organizasyon için kesenini ağzını açtı. Meşaleler ve kalp adacıkları içerisinde evlenme teklifini alan N.S.Ç, şaşırdığını söyleyerek teklifi kabul etti.

“SÖZ KAHVESİNİN FİNCANINA SIFIR OTOMOBİL ANAHTARI KOY”

Kız isteme sürecinden önce mütevazi davranan gelin adayı, söz kesilmesine günle kala, annesi ve kız kardeşini de yanına alarak damat adayı F.D’yi bir kafede görüşmeye çağırdı.

Düğün için isteklerini tek tek sıralayan gelin adayı; “Söz kesiminde kahve fincanı içerisinde sıfır bayan otomobili anahtarı isterim” dedi. Gelin adayı ayrıca nişandan önce ise 200 bin liralık bir yüzük daha istediğini söyledi.

DÜĞÜNDEN ÖNCE 3+1 EV VE 30 BURMA BİLEZİK İSTEDİ

Gelin adayı N.S.Ç’nin düğünden önce yerine getirilmesini isteklerinin de olduğunu belirten çiftçi F.D; “Benden düğünden önce kendisine 3+1 ev almamı istediler. Ayrıca 30 adet adana burması bilezik şartını da koştular. Bu istekler nereden baksanız 15 milyon lira ediyor. Evin içerisini döşenmesine kadar her şeyi düşünmüşler. En pahalı eşyalarla evi döşemem istendi. Birde dünyaca ünlü bir telefon markasının son çıkan modelini gelin adayına almam istendi ” dedi.

Çocuklarını evlendirmek için bin 800 kilometre yol gittiler, 45 bin lira dolandırıldılar

KIZ EVİ DEĞİL SANKİ İSTİHBARAT DAİRESİ

Gelin adayının babasının yaşadığı ilçeye gelerek hakkında araştırma yaptığını belirten F.D; “Gelin adayının babası Kayseri’deki Hacılar Belediyesi’ne geliyor. Belediyenin emlak müdürlüğünden üzerime kayıtlı ev arsa ve tarlaların listesini çıkartıyor. Ayrıca mahallemize gelip kapı kapı gezerek benim hakkımda bilgi topluyor.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bunlar sanki kız evi değil istihbarat dairesi. Baba bu işlemi yaptıktan sonra bizim evlenmemize onay veriyor. Kendisi ve verilerimi paylaşan belediye sorumluları hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum.

“DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDUM”

Gelin adayı N.S.Ç ise benden istediği ev ve otomobili nikahtan önce onun üzerine yapmamı şart koşuyor. N.S.Ç, kendisini şaşırtmamı isterken asıl o bu istekleriyle o beni şaşırttı. Dolandırılmaktan sonra anda kurtuldum. Ben de kendilerine; “Bu saydıklarınızı siz ban alın ben size iç güveyi geleyim” diyerek taleplerini reddettim” diye konuştu.

Kaynak: Sabah