Gelen son verilere göre Exxen ’de en çok izlenen yapım belli oldu

Yayın tarihi: 3 Mart 2021 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 2 Mart 2021 Salı 4:49 pm

 2021 yılına damgasını vurması beklenen bu platform yayınladığı hangi program ile rekabetini arttırıyor.

Exxen ’de en çok izlenen yapım uzun bir süredir merak ediliyordu. Öncelikle bu platform hakkında bilgisi olmayanlar için kısa bir hatırlatma yapalım. Acun Ilıcalı YouTube başta olmak üzere birçok platformdan ünlü transferi yaptı. Bunlar arasında aklınıza gelebilecek en popüler isimler var.

Aynı zamanda Türkiye’de rağbet gören ve sevilen oyunculara da yer verildi. Böylece tüm Türkiye’de izlenme rekorları kırabilecek geniş bir kadro oluşturuldu. Bu platform son 20 gün içerisinde 50 binden fazla yeni abone kazandı. Ancak bunun pek yeterli olmadığı söylenebilir.

Bu platformun elde ettiği reytinge bakıldığında Hasan Can Kaya tarafından sunulan konuşanlar programda ile ayakta kaldığı görülüyor. Ancak platform içerisinde aklınıza gelebilecek her kesimden yayıncılar yer alıyor.

 exxen

Hasan Can Kaya muhtemelen 2021 yılında da çok hızlı bir yükseliş devam ettirecek. Ayrıca onun kendi YouTube hesabında Exxen yeni bölümlerinin kısa fragmanlarını yayınlandığı biliniyor. Bu bile aslında Acun Ilıcalı’nın platformuna kaynak aktardığını gösteriyor. Konuşanlar programı olmasa bu platform açıkçası kolay kolay ayakta kalamayacak.

Exxen hızlı yükseldi, hızlı düştü

En iyi komedi olarak seçilen Hasan Can Kaya aynı zamanda “en iyi Talk Show sunucusu” gibi ödüller aldı. Elbette bu ödülleri üniversitelerden elde etti. Onu daha çok gençler seviyor diyebiliriz. Peki sizce Exxen hayatta kalmayı başarabilecek mi? T