Gelecek Partisi’nden Nureddin Nebati videosu 

Yayın tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba 11:38 am - Güncelleme: 23 Mart 2022 Çarşamba 11:38 am

Gelecek Partisi resmi Twitter hesabından paylaştığı videoda, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin  “Türk Lirası en zayıf durumunda. Gideceği bir yer yok. Vatandaş rahat etsin” sözlerine yer verdi. Paylaşılan videoda Parti Sözcüsü Serkan Özcan’ın “Berat Albayrak’a haksızlık yaptım” sözlerine de yer verdildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldığı bir TV programında Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemine ilişkin açıklamalar yapmış ve vatandaşların Türk Lirası’na güvenmesini söyleyerek,  “Türk Lirası en zayıf durumunda. Gideceği bir yer yok. Vatandaş rahat etsin” ifadelerine yer vermişti.

Gelecek Partisi sosyal medyadan, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’nin sözlerini ve Türk ekonomisinin durumunu eleştiren bir video paylaştı. Videoda Bakan Nureddin Nebati’nin “Dünya Türk ekonomisini izliyor” sözlerinin ardından Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’ın “Türk ekonomi modelini dünya izliyor, dünyanın gözü burada. Ama maalesef şu açıdan burada: Bak yanlış iş yaparsanız Türkiye gibi para politikasında iflas edersiniz diye bakıyor dünya.” ifadelerinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Bakan Nebati itiraf etti! “Türk Lirası en zayıf durumunda”

Vatandaşın yiyemediği etler Nebati’nin sofrasında