Gelecek Partisi’nden Erdoğan’a: Partisinde neler olabileceğini, kimlerle görüştüğümüzü iyi düşünsün

Yayın tarihi: 27 Kasım 2020 Cuma 8:06 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2020 Cuma 8:06 pm

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Sayın Erdoğan, partisinde neler olabileceğini, kimlerle görüştüğümüzü iyi düşünsün” dedi.

Yeniçağ TV’de Orhan Uğuroğlu’nun sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP’ye açık mesaj verdi. “Gelecek Partisi seçimlere hazır mı?” sorusunu yanıtlayan Özdağ, “Eğer bize şah derlerse biz mat deriz.” dedi.

Özdağ, konuşmasının devamında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Partisinde neler olabileceğini, kimlerle görüştüğümüzü iyi düşünsün” diyerek seslendi.

Özdağ’ın konuşmasından satır başları ise şöyle:

“ŞAH DER AMA MAT OLUR”

“Eğer bize şah derlerse biz mat ederiz. Eğer Sayın Erdoğan, Nisan ayında hülle yaparsa, muvazaalı bir iş yapar bizi ve diğer yeni kurulan partileri seçime sokmamak adına yola çıkarsa; inanın şah der ama mat olur. Partisinde neler olabileceğini, kimlerle görüştüğümüzü iyi düşünsün.

Milletvekilleri, bürokratlar, belgeler, bilgilerle ilgili neler olabileceğini görürler ve diyorum ki siyaseti doğru okusunlar. Başkalarını engellemek adına çıkmasınlar yola”

“MERAL HANIM, OYUNLARI BOZDU”

“Meral Hanım büyük bir zorluğu aştı, cesur yürekmiş. Tutuklanabilirdi, tehdit edildi, korkutuldu. Bunların hepsi yapıldı.Hem MHP’den hem de başka yerlerden oy aldı. İttifak yaptı ve Türkiye’de oyunları bozdu”

“ERDOĞAN, DAVUTOĞLU’NU TASFİYE ETTİ”

“Davutoğlu, FETÖ ile mücadele konusunda, Dışişleri Bakanı olduğu gün, Başbakan müsteşarını arayarak (FETÖ’yü kastederek) “Bunlardan bir tek polis istemiyorum” dedi. O zaman hükümetle FETÖ’nün arası çok iyi ve birlikteler Davutoğlu bunu görüyor. Davutoğlu MİT’ten gelen bilgiler doğrultusunda bütün FETÖ’cü üst kademedeki bürokratları Başbakanlığa aldı sabah saat 9 gibi akşam saat 18.00 gibi enterne etti.

FETÖ bunu gördü ve Davutoğlu’na bir operasyon yaptılar. Bu operasyonda FETÖ vardı, imar yasasının rolü vardı, siyasi ahlak yasasının rolü vardı, hırsızlığı ve yolsuzluğu önleme yasası vardı, rantiyecilerin rolü vardı. Davutoğlu bir de yüzde 50 oy alınca, Erdoğan, Davutoğlu’nu tasfiye etti.”

“DAVUTOĞLU GÖREVDE KALSAYDI DARBE OLMAZDI”

“Davutoğlu görevde kalsaydı, FETÖ darbe yapamazdı. Mit müsteşarı o gün kimi aradı. Başbakana bağlıydı. Hatırlayın Binali Yıldırım’ı, MİT müsteşarını çağırarak niçin bana haber vermediniz dedi. Kimler arandı? Cumhurbaşkanı’nın özel kalem müdürünü ve koruma müdürünü. Davuoğlu olsaydı o aranacaktı. Davutoğlu güçlü bir başbakandı ve direkt müdahale edecekti”