Gelecek Partisi ve HDP’den TELE 1’e destek ziyareti

Yayın tarihi: 3 Eylül 2020 Perşembe 5:57 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2020 Perşembe 5:59 pm

RTÜK’ün, TELE 1’e verdiği “Beş gün ekran karartma” cezasını ardından HDP ve Gelecek Partisi’nden destek geldi. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Murat özden, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beyhan ve İnsan Hakları ve Etik Kurul Üyesi Fevzi Donat desteklerini bildirdiler. HDP İstanbul milletvekili Ali Kenanoğlu ve HDP İstanbul İl yöneticileri de TELE 1′ ziyaret etti.

İktidar muhbirleri tarafından başlatılan karalama kampanyası ile birlikte RTÜK’ün mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararına yaptığı itiraz mahkeme tarafından kabul edildi ve TELE 1 ekranlarını beş gün karartma cezası aldı. Karartma cezasının ilk gününde HDP ve Gelecek Partisi TELE 1’e desteklerini iletmek için kanala ziyarette bulundular.

GELECEK PARTİSİ HEYETİ TELE 1’İ ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Murat özden, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beyhan ve İnsan Hakları ve Etik Kurul Üyesi Fevzi Donat desteklerini iletmek için TELE 1’i ziyaret ettiler.

HDP’DEN TELE 1’E ZİYARET

Gelecek Partisi’nin yaptığı destek ziyaretinden sonra HDP’de TELE 1’e geldi. HDP İstanbul milletvekili Ali Kenanoğlu ve HDP İstanbul İl yöneticileri ziyarette bulundular.