Gelecek Partisi Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı’na sokak ortasında saldırı

Yayın tarihi: 16 Eylül 2021 Perşembe 11:48 am - Güncelleme: 8 Temmuz 2022 Cuma 9:43 am

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Başaslan, TELE 1’e yaptığı açıklamada, eşinin hastaneye götürüldüğünü söyledi. Şahısların tespit edildiğini de aktaran Başaslan, gözaltının olmadığına dikkat çekti.

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan sokak hayvanlarını beslerken uğradıkları saldırıyı TELE1’e anlattı.  Başaslan yaptığı açıklamada, “Saldırganların bulunduğu sitenin bahçesinde bulunan hayvanları biz bir yıldır besliyoruz. Sürekli ‘hayvanları çıkarın’ diyorlardı. En son da elektro şok ile hayvanlara saldırdılar. Sitenin dışına çıkardık hayvanları. Ama ona rağmen saldırıya devam ettiler. Geçen hafta da saldırı oldu. Bana cam fırlattılar. İki gündür bize torpil tarzı patlayıcı atıyorlardı. Dün de silah ve palalar ile saldırdılar. Eşim çok ağır şekilde yaralandı. Benim, 12 yaşındaki kızımın ayağında da pala izi var.” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi yöneticisine saldırı! Özdağ’dan Bahçeli ve Erdoğan’a tepki

“SENİ BURADA KESERİM”

Başaslan, “Bana 6. kattan cam fırlatan caniler, bu kez eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağıya inip pala, sopa ve silah ile saldırdı. Eşimde kırık, bende kızımda kesikler mevcut” dedi.

Aleni bir şekilde palanın tersi ile eşinin kafasına vurulduğunu kaydeden Başaslan, “2 kişi eşime saldırıyor, 1 tanesi 12 yaşındaki kızımı sıkıştırıyor! Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı ”seni burada keserim” dedi.

Başaslan, paylaşımında “Polislerin yanında da tehdit devam etti ayrıca biz bu saate kadar hastanelerde, ifadelerdeyken onlar ifadeye bile götürülmedi henüz! Ölmemiz mi lazım!” ifadelerini kullandı.

Saldırganların görüntülerde polislere de küfür ettiği dediği duyuluyor.

 

İLGİLİ HABER: Gelecek Partisi yöneticisine saldırı! Özdağ’dan Bahçeli ve Erdoğan’a tepki