Selim Temurci: Adayımız Davutoğlu

Yayın tarihi: 29 Mart 2022 Salı 10:55 pm - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 4:14 am

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Cumhurbaşkanı adaylarının Davutoğlu olacağını söyleyerek, Bahçeli ile ilgili de önemli bir çıkış yaptı. Temurci, “Bahçeli 6’lı masanın adayına oy verebilir“ dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, TELE1’de Tuba Emlek’in sunduğu Mercek isimli programa konuk oldu. Temurci, partisinin Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı. Temurci’nin açıklaması şöyle:

“Şu anda iki yıllık dönüşüm sürecinden bahsediliyor. Yeniden parlamenter süreç diyoruz. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Davutoğlu’dur. Tayyip beyin tek korkusu güçtür. O masada gücü gördü Tayyip bey. Millet gittiğim her yerde iş güç diyor. Millet her yerde bundan bahsediyor.

Erdoğan’ın  kulağına aday olmayacağını fısıldayacak kişi Bahçeli olabilir. Bahçeli’nin adayı 6’lı masadan biri olabilir.”

 

NEBATİ GÖREVDEN ALINABİLİR

Temurci, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile ilgili de önemli bir iddia ortaya attı. Temurci, “Nebati bir süredir ortada görünmüyor. Mayıs’ı geçmeden Nebati görevden alınabilir.” dedi.

 

 

Gelecek Partisi’nden Nureddin Nebati videosu