Gelecek Partili Özcan: Bahçeli haklı, kendi kendini dövdüren birileri var

Yayın tarihi: 27 Ocak 2021 Çarşamba 5:48 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2021 Çarşamba 5:48 pm

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk  Özdağ’ın uğradığı saldırı için “bildik bir numara” açıklaması yapmasına tepki gösterdi. Özcan, “Bahçeli haklı, kendi kendini dövdüren birileri var. O da AK Parti’den başkası değil, kendilerini Bahçeli’ye dövdürüp duruyorlar” dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, partisinin gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı. Özcan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “kapanan dükkan yok” sözleri için, “İşte bu milletin gerçeklerinden kopma, zincirin son parçası oldu. 2020 yılında yaklaşık 100.000, 2019 yılında ise 115.000 olmak üzere son 2 yılda kepenk kapatan esnafların sayısı en az 215.000’e ulaşmış durumda Cumhurbaşkanı. Bu ülkede her gün yaklaşık 300 esnaf kepenk kapatmış son 2 yılda” dedi.

Özcan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle.

“EVREN MODELİ…”

“Nasıl rakamlara yeterince işkence ettiklerinde istedikleri enflasyon ve işsizlik rakamlarını söyletiyorlarsa, emin olun gerçeğe de yeterince işkence edersek, istediğimizi söyletiriz diye düşünüyorlar. Hele Bahçeli gibi bir ortağımız da varsa niçin duralım? Gerçeğe, hakikate her türlü işkenceyi yapalım diyorlar. İşte geçenlerde en son 1980 darbe döneminde Evren’in ağzından duyduğumuz bir ifade gündeme geldi. İktidar medyası ‘Erdoğan talimat verdi, fiyatlar düşecek’ manşetiyle çıktı. Ekonomiyi iflasa sürükleyip Erdoğan affıyla kaçıp giden ekonomi bakanından hiçbir hesap soramayanlar, kurtuluşu Evren çözümünde bulmuşlar. Faizler düşerse enflasyon da düşer müthiş teorisinden sonra şimdi de enflasyonu düşürmek için yeni model çıkardılar: Evren modeli!

“…YANDAŞLARINA AŞI İKRAM ETMEK VAR”

Kendilerine ait bir cennet inşa ettikleri için milletin de kendileri gibi yediğinin önünde yemediğinin arkasında olduğunu zannediyorlar. Milletin de kendileri gibi istediğini söyleyebildiğini, istediğini konuşabildiğini zannediyorlar. Milletin de kendileri gibi iş isteyince birkaç tane, maaş isteyince üç-dört tane bulabildiğini düşünüyorlar. Bu iktidarın cennetinde enflasyon yok, zamlar yok, hayat pahalılığı yok, işsizlik yok… Bu iktidarın cennetinde her vatandaşımız gibi korona aşısı bulma, aşı için sırasını bekleme derdi yok. Aksine herkesten önce aşı vuruldukları gibi konu komşuya da tanıdıklarına da yandaşlarına da aşı ikram etmek var.

“2 YILDA 300 ESNAF KEPENK KAPATMIŞ”

Geçtiğimiz hafta içinde Erdoğan’ın artık herkes için ayan beyan ortada olan bir gerçeği yani her gün yüzlerce esnafın kepenk indirmesini ‘işte rakamlar ortada, kapanan filan yok’ diyerek değerlendirmesi de işte bu milletin gerçeklerinden kopma zincirin son parçası oldu. 2020 yılında yaklaşık 100.000, 2019 yılında ise 115.000 olmak üzere son 2 yılda kepenk kapatan esnafların sayısı en az 215.000’e ulaşmış durumda Cumhurbaşkanı. Bu ülkede son 2 yılda her gün yaklaşık 300 esnaf kepenk kapatmış.

“ERDOĞAN KENDİ KENDİSİNİ BAHÇELİ’YE ESİR EDİYOR”

İşte koalisyon iktidarının küçük ortağının haftalardır süren tavırları ortada. En son askeri vesayet rejimi döneminde gördüğümüz sivil siyasete karşı büyük bir savaş ilan etmiş durumda. Üçüncü sınıf mafya dizilerinden repliklerle, koskoca bir ülkeyi kaosa sürükleyebilecek bir olayla dalga geçebiliyor mesela Bahçeli. Sokakta hiç kimse kendi kendisini dövdürmez, sokakta hiç kimse kendi kendisine saldırı organize etmez, hiç kimse hastaneye biraz daha gecikse kan kaybından ölecek duruma gelmeye çalışmaz. Bunlar olmaz, bunlarla dalga da geçilmez… Peki, Kendi kendine bir şeyler yapan hiç kimse yok mu Türkiye’de? Kendi kendini dövdüren hiç kimse yok mu mesela? Sn. Bahçeli haklı, kendi kendini dövdüren birileri var. O da AK Parti’den başkası değil, AK Parti ve Sn. Erdoğan kendi kendisini Bahçeli’ye dövdürüp duruyor, AK Parti ve Sn. Erdoğan kendi kendisini Bahçeli’ye esir ediyor.”

Bahçeli’den Selçuk Özdağ’a ağır suçlama: O kamerayı oraya kendi koydurdu