GeForce Now Türkiye fiyatı tepki topladı

Yayın tarihi: 8 Mart 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 7 Mart 2021 Pazar 11:22 am

Oyun severlerin merakla beklediği GeForce Now Türkiye fiyatı geçtiğimiz gün açıklandı. Fiyat büyük tepki çekti. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Nvidia ve Turkcell işbirliğiyle Türkiye’deki sunucularını aktif hale getiren GeForce Now’ın üyelik ücretleri açıklandı. Açıklanan üyelik ücretleri oyun severlerin de büyük tepkisini çekti. Nasıl çekmesin? Yurt dışında bölgeye göre değişiklik göstermekle birlikte 515 euro arasında değişen fiyatlara satılan Premium üyelik için ülkemizde tam 75TL’lik bir aylık fatura çıkarıldı.

Evet yanlış okumadınız! Tam 75TL. Eğer Nvidia şöyle bir sistem sunsaydı bu pekala kabul edilebilirdi. Bize denseydi ki 75TL ödeyeceksiniz ama bizim böyle bir kütüphanemiz var. Bu oyunları da ücretsiz olarak deneyimleyebileceksiniz. O zaman tamam derdik.

Fakat istenen 75TL ile sadece sunuculara bağlanıp, hali hazırda satın aldığımız oyunları oynayabileceğiz. Elbette onlara da destek sunuluyorsa. Eğer destek yoksa onları da oynayamayacağız. İşte böyle saçma bir durum söz konusu.

GeForce Now

Fiyatın bu kadar yüksek olmasıyla birlikte pek çok oyun sever de isyan bayrağını çekti. Özellikle sosyal medya üzerinde GeForce Now’a karşı bir boykot başlatılmış durumda. Elbette işin sonu nereye varır şimdilik kestirmek güç. Yine de bekleyip göreceğiz.

Öte yandan şunu da hatırlatmamız gerekiyor. GeForce Now’ın sunucuları 15 Mart itibariyle tüm oyun severlerin kullanımına açılmış olacak.

Ethereum ve Bitcoin için ilginç iddia!