GeekBench’te Galaxy S21 FE olduğuna inanılan bir model ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Eylül 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 2 Eylül 2021 Perşembe 5:14 pm

Galaxy S21 FE’nin GeekBench’te ilk kez görünmesi değil, ancak bunu farklı yapan şey, modelin bir Exynos yonga seti tarafından desteklenmesi. Spesifik olarak, SM-G990E model numarasını taşıyan cihaz, Exynos 2100 amiral gemisi işlemcisi ile donatılmış.

Exynos sürümü muhtemelen bazı pazarlarda piyasaya sürülebilir. Ancak bu, yonga setinin S21 FE’nin bazı modellerine de güç verecek olan Snapdragon 888 kadar güçlü olmadığı düşünüldüğünde bazı tartışmalara neden olabilir. Tek ve çok çekirdekli testlerde 1.084 puanlık ve 3.316 puanlık GeekBench puanı bunu doğruluyor. Geçen yıl piyasaya sürülen Exynos 990’ın Snapdragon 865’in çok altında performans gösterdiğini de hatırlıyoruz. Neyse ki Exynos 2100, Snapdragon 888’in çok gerisinde değil.

Galaxy S21 FE

Güncelleme ile beraber Samsung, Eylül ayı için en son Android güvenlik düzeltme ekini Eylül ayının başlangıcından önce bile Galaxy S20 FE’ye göndermeye başladı. Güncelleme, G781BXXU4CUH5 donanım yazılımı sürümünü kullanıyor ve 790 MB boyutunda. Güvenlik yamasının yanı sıra, güncelleme, gelişmiş sistem kararlılığının yanı sıra herhangi bir yeni özellik getirmiyor.

Güncelleme halihazırda Avusturya, İtalya, Lüksemburg, İsviçre, Slovenya, İskandinav ülkeleri, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Baltık bölgesindeki bazı kullanıcılara gönderildi. Samsung’un güncellemeyi yakında daha fazla pazara genişletmesini bekliyoruz. Telefonun Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsüne giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

GTA Vice City Remake bu yıl çıkabilir