Geçmişten günümüze Dilan Polat ve Engin Polat’ın lüks yaşantısına ait paylaşımlar!

Yayın tarihi: 1 Kasım 2023 Çarşamba 12:15 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2023 Çarşamba 12:15 pm

İstanbul’da daha önce haklarında soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte 14 kişi gözaltına alındı. Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla aylardır tepki çeken Dilan Polat ve Engin Polat’ın geçmişten günümüze “lüks yaşamlarına” ait paylaşımları gündem oldu. İşte geçmişten günümüze Dilan Polat ve lüks yaşantısına ait paylaşımlar…

Karapara aklamak, vergi kaçırmakla suçlanan ve bugün gözaltına alınan Dilan Polat, son zamanlarda lüks yaşamına ek olarak iş hayatı ile gündemden düşmüyordu. İşte geçmişten günümüze Dilan Polat’ın tepki çeken paylaşımları…

DİLAN POLAT, ENGİN POLAT’I MEHTER TAKIMI İLE UYANDIRMIŞTI

Eşiyle olan paylaşımları sık sık gündem olan Dilan Polat, uyuyan Engin Polat’ı mehter takımı ile uyandırmıştı. Sosyal medya fenomeni bu görüntüleri “sen mehtere layıksın kocacım” notuyla paylaşmıştı.

“KAPATIN ŞEHRİN IŞIKLARINI, KOCAM PASTA ÜFLEYECEK”

Dilan Polat, eşinin doğum gününü “Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek” yazılı bir bilboard ile kutlamıştı.

ENGİN POLAT, DİLAN POLAT’IN DOĞUM GÜNÜ İÇİN TİMES SQUARE’A REKLAM VERDİ

Engin Polat da eşinin doğum günü jestine karşılık olarak Dilan Polat’ın doğum günü için New York’ta bulunan Times Square’a reklam verdi.

DİLAN POLAT’IN DOLARLARLA YAPTIRDIĞI SAÇ MODELİ

Lüks yaşamıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat, açılış için gittiği Dubai’de çektiği video ile gündeme gelmişti. Dolarlarla yaptırdığı saç modelini sosyal medya hesabından paylaşan Polat’ın videosuna tepki yağmıştı.

ENGİN POLAT’TAN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNDE UÇAK SÜRPRİZİ

Evliliklerinin 13’ncü senesinde olan Polat çifti evlilik yıl dönümlerini kutlarken Engin Polat’ın, eşi Dilan Polat için uçak aldığı iddia edilmişti. Engin Polat, eşi Dilan Polat’a uçak aldığına ilişkin haberlere “Asılsız” diyerek uçağın kiralandığını açıklamıştı. Uçak iddialarının ardından Dilat Polat da sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Uçağı sadece kiraladıklarını ancak ‘isteseler satın da alabileceklerini’ söyleyen Polat, “Bizim paramız yine züğürtlerin çenesini yormuş” diye konuşmuştu.

DİLAN POLAT’IN ALTIN TOZLU KAHVE İÇMESİ

İkinci Sayfa programına katılan Dilan Polat, çantasından çıkardığı altın detaylı kahve fincanından yanında taşıdığı altın tozu ile Türk kahvesi içmişti.

ENGİN POLAT HAVUZU GÜLLERLE DOLDURMUŞTU

Dilan Polat‘ın eşi Engin Polat, içi gül dolu havuzla eşine sürpriz yapmıştı. Polat’ın, “I love you” yazan havuzda yüzdüğü anlar sosyal medyada gündem olmuştu.