Geciken aşıya canlı yayında yandaş çiftten PR çalışması

Yayın tarihi: 29 Aralık 2020 Salı 12:31 am - Güncelleme: 29 Aralık 2020 Salı 12:31 am

Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi Nagehan Alçı canlı yayında gönüllü olduklarını belirterek koronavirüs aşısı yaptırdı.

Yandaş Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi Nagehan Alçı Beyaz TV’de yayınlanan, “Derin Futbol” isimli spor programında Okmeydanı SSK hastanesinde Çin menşeili Sinovac aşısını vurdurdu. Bir türlü Türkiye’ye gelemeyen aşı için “gönüllüyüz” ve “birkaç gün içinde gelecek” diyen yandaş çift, tüm yurttaşlara aşı olmalarını gerektiğini belirtti.

AŞIYI TANITTILAR, HERKESİN OLMASINI İSTEDİLER

Yandaş çift sırayla aşı oldu. Rasim Ozan Kütahyalı’nın aşı olduğu sırada açıklamalar yapan Nagehan Alçı, aşı olduktan sonra neler yapılması gerektiğini anlattı.

AŞILAR “GÜMRÜKTE”

Sağlık Bakanı Koca, Çin menşeili Sinovac marka koronavirüs aşılarının 11 Aralıkta geleceğini söylemiş fakat bu ertelenmişti. Bilim Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı yapan Koca, 28 Aralık’ta aşıların geleceğini söylemiş ve akabinde 27 Aralık saat 20.40’da yaptığı paylaşımda, “Pekin’deki COVID-19 alarmı ve Pekin gümrüğünde görülen COVID-19 vakası sebebiyle gümrük hareketliliğine geçici olarak ara verilmiştir. Bu nedenle gümrük işlemlerinden sonra yola çıkması beklenen aşılarımızın gelişi bir iki gün ertelenmiştir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

“Çin aşısı CoronaVac’ın sonuçları kafa karıştırdı”