Gece yarısı otelde tartıştığı iddia edilmişti! Ali Sunal’dan kavga açıklaması

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2020 Cuma 10:14 am - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 Cuma 12:24 pm

Oyuncu Ali Sunal, Bodrum’da kaldığı evin yanındaki otelden gelen gürültü nedeniyle 02.00’de otel sahibiyle kavga ettiği iddia edilmişti . Gürültünün saz ekibiyle şarkı söyleyen Berkay’ın villasından geldiği öne sürülmüştü. İddialara ilk tepki Ali Sunal’dan geldi. Sunal bu iddialara yalanlayarak “inanmayın” dedi.

Ailesiyle Bodrum’da tatil yapan Ali Sunal’ın Berkay ile tartıştığı iddia edildi. İddialara göre yoğun gürültü nedeniyle gece yarısı uyanan Sunal “Kapatın şu müziği kardeşim, evde bebek var ve biz uyuyamıyoruz” dedi. Bu tepki otel sahibini kızdırdı ve ikili arasında itiş kakış oldu.

BERKAY ÖZÜR DİLEDİ

O sırada yüksek sesli müziğin şarkıcı Berkay’ın konakladığı villadan geldiği ortaya çıktı. Kendi saz ekibiyle şarkı söyleyen Berkay durumdan haberdar olunca koşarak kapıya gitti ve Sunal’dan özür dileyerek müziğin sesini kıstı.

ALİ SUNAL KAVGA İDDİALARINI YALANLADI

Berkay ve Ali Sunal hakkındaki bu iddialara Ali Sunal’dan videolu yanıt geldi. Berkay’ı da videoya etiketleyerek açıklama yapan Sunal “Bir kavga olayı varmış haberimiz yok. Berkay’ı çok severiz otel de komşumuz. İlgilenene merak edene duyurmak istedim” dedi