Geç geldiği iddiasıyla camını kırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2022 Perşembe 9:52 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2022 Perşembe 9:52 pm

Bursa’da 30 yaşındaki Nizamettin P, kalp krizi geçiren babası 66 yaşındaki babası Şehzat P, için çağırdığı sağlık ekibinin geç geldiğini iddia ederek ambulansın camını kırdı.  Sağlık ekipleri hem kalp krizi geçiren Şehzat P’yi hem de ambulansın camını kırdığı için kolu kesilen Nizamettin P’yi hastaneye kaldırdı.

Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde kalp krizi geçiren Şehzat P’nin yakınları durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulans hastayı almak için yola çıktığında Şehzat P, yakınları tarafından kendilerine ait özel minibüsle hastaneye götürülmek istendi. O sırada minibüs ile yolda karşılaşan sağlık ekipleri, kalp krizi geçiren Şehzat P’yi ambulansa almak için aracı durdurdu.

YOLDA AMBULANSLA KARŞILAŞTI SAĞLIK EKİPLERİNE SALDIRDI

Sağlık ekipleri, Şehzat P’yi ambulansa aldığı sırada oğlu Nizamettin P, sağlık ekiplerine geç geldikleri gerekçesiyle tepki gösterdi. Ambulansa binmek isteyen Nizamettin P. ile sağlık ekipleri arasında tartışma yaşandı. Bu sırada ambulansa saldıran Nizamettin P, aracın arka camına yumruk atarak, camı kırdı. Kırılan camın kolunu kestiği Nizamettin P. ve babası Şehzat P, ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

BABANIN DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI OĞUL GÖZALTINA ALINDI

Hastanede de taşkınlık çıkaran Nizamettin P’nin, kesilen koluna sağlık ekipleri müdahale ederken, Şehzat P’nin duran kalbi yeniden çalıştırdı. Şehzat P, Orhangazi Devlet Hastanesi’ndeki müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık ekiplerine saldıran Nizamettin P, ise tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Diplomasını yırtıp istifa eden doktora saldırı davasında flaş gelişme