Gaziosmanpaşa’da okula baltalı baskın

Yayın tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma 3:27 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2022 Cumartesi 10:59 am

Gaziosmanpaşa’da bir veli çocuğu karıştığı kavga sonra okulu baltayla bastı. Gözaltına alınan önce serbest bırakıldı, sonra tekrar gözaltına alındı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’ya bağlı Yeni Mahallesi’nde bulunan bir okulda öğrenciler arasında kavga çıktı. Öğrencilerden biri babasını arayarak okula çağırdı. Öfkelenen veli eline balta alarak okulu bastı. Baltayla birlikte okula giren saldırgan bağırıp çağırdı.

Elinde balta olan kişiyi gören öğrenciler korku içinde sınıflara girerken, okul idaresi polise haber verdi. Polis ekipleri okula gelerek baltalı saldırganı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Dehşet anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.  Görüntülerde okula giren baltalı velinin okulun merdivenlerden inerken çevreye tehditler savurduğu duyuluyor.

“SALDIRMAK İÇİN BALTAYLA KOŞTUĞUNU GÖRDÜM”

Okulun öğrencilerinden Civan Y. “Baltayla saldırmak için koştuğunu gördüm” derken Orhan K. ise “Bıçaklı öğrenciler olabiliyor, sadece burada değil, çevre okullarda da öyle öğrenciler var” diye konuştu
Bir veli ise, “Görmedik  ama gerçekten korktuk, iyi ki de çocuklarımız erken gelmemiş, yoksa daha kötü bir şey olabilirdi” şeklinde konuştu

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI, SONRA GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan veli önce hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Daha sonra savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Polis ekiplerince yeniden gözaltına alınan E.Y’nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Baltayla okul basan veli tekrar gözaltına alındı