Gazeteci Ersin Kalkan cinayet suçlaması ile gözaltına alındı!

Yayın tarihi: 15 Nisan 2020 Çarşamba 1:21 am - Güncelleme: 15 Nisan 2020 Çarşamba 1:26 am

Gazeteci Ersin Kalkan, evine girdiği sırada kendisine saldıran kişiyi öldürdüğü gerekçesi ile gözaltına alındı. Olayın nefsi müdafaa olduğunu söyleyen görgü tanıkları Kalkan’ın kendisini savunurken saldırganı öldürdüğünü ifade ettiler.

Medyaradar’ın haberine göre, ulusal birçok gazetede muhabirlik, editörlük ve yazı işleri müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olan ve ticaretle uğraşmaya başlayan gazeteci Ersin Kalkan bu akşam Fatih Balat’ta aynı mahalleden tanıdığı eski bir husumetlisiyle girdiği kavgada, şahsın ölümüne sebep oldu.

Evine girdiği sırada kendisine saldıran kişiye karşı kendisini savunurken cebinde bulunan çakı ile saldırganı boğazından yaralayarak ölümüne sebep olan Kalkan, olay sonrası Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Görgü tanıkları olayın nefsi müdafaa olduğunu anlatırken, emniyete götürülen Kalkan’ın ilk ifadesinde çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Geceyi nezarethanede geçirecek olan 59 yaşındaki Kalkan’ın yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.