Halil Falyalı’nın taranan aracının görüntüsüne TELE1 ulaştı

Yayın tarihi: 9 Şubat 2022 Çarşamba 12:54 am - Güncelleme: 9 Şubat 2022 Çarşamba 4:50 pm

Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan Gerçek Kıbrıs Gazetesi Muhabiri Kenan Doğu, TELE1 muhabiri Hazal Güven’e son duruma ilişkin bilgileri aktardı. Doğu Falyalı’nın taranan aracının fotoğrafını da gösterdi.

Halil Falyalı‘nın öldürülmesine ilişkin olay yerinden bilgiler aktaran Doğu şunları söyledi:

“MOBESE görüntülerindeki kişiler Falyalı’nın koruması ve şoförüdür. Bu kişilerin Falyalı’ya saldıranlar olduğu bilgisine pek itibar edilmemesi kanaatindeyiz.41 boş kovan bulundu. 30 Temmuz caddesi tamamiyle boşaltılmış durumda. Sokağın ucunda Halil Falyalı’nın içerisinde bulunduğu araç var, aracın içerisinde de hayatını kaybeden şoförü Murat Demirtaş var. Görgü tanıklarına göre çatışmanın 10-15 dakika sürdüğü söyleniyor. Burada bir vatandaş ‘biz sokakta masa, sandalye çekiliyor zannettik. Çatışma olduğunu anlayamadık’ dedi. Şu an siyasi erkandan kimse gelmedi.”

Suikastı gerçekleştiren aracın Falyalı’nın şirketinden kiralandığı iddiaları hakkında konuşan Doğu, “Biz de duyduk ancak teyite muhtaç bir bilgi olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Halil Falyalı suikastında ilk görüntüler

Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı silahlı saldırıda hayatını kaybetti!

FALYALI’NIN TARANAN ARACINA TELE1 ULAŞTI

Halil Falyalı ve şoförünün öldürüldüğü araç