Gasp ettikleri araca benzin yerine mazot koydular! Yolda kalınca çekici çağırdılar

Yayın tarihi: 26 Ocak 2021 Salı 10:54 am - Güncelleme: 26 Ocak 2021 Salı 10:58 am

Sultangazi’de bir aracı gasp ettikleri iddia edilen kişiler, otomobilin yakıtı binince benzin yerine mazot koydular. Yolda kalan gaspçılar, otomobili çağırdıkları çekiciyle götürdü.

Sultangazi’de iddiaya göre kimliği belirlenemeyen 3 kişi, Enis Taşkıran’ın bıçakla tehdik ederek otomobilinden indirdi. Şüpheliler, gasp ettikleri otomobile binerek hızlıca kaçtı.

Bir süre sonra yakıtı biten otomobile şüpheliler otoparka çekti. Otopark görevlisinin iddiasına göre şüpheliler otomobile benzin yerine mazot koydu. Hareket etmeyince de çağırdıkları çekici ile otomobili götürdüler. Otomobilin çekici ile götürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

“HIRSIZLAR DA ARACIM DA ORTADA YOK”

Otomobili gasp edilen Enis Taşkıran ise yaşananları şöyle anlattı:

“Benim aracımı Sultangazi’de bıçakla zorla çalarak götürdüler. Aracıma benzini bitince Fatih Fındıkzade tarafında, yanlışla mazot koydular. Sonra çekici çağırıp alıp götürüyorlar. Şikayetçi oldum hiçbir şey çıkmadı. Ne hırsızlar, ne aracım ortada. Yanlış yakıt koydukları için otoparka çekip, çekici çağırıyorlar. Aracımın Bursa tarafına götürüldüğünü öğrendim”