Gandalf’ı canlandıran Ian McKellen’dan yeni film itirafı! Yer alacak mı?

Yayın tarihi: 9 Haziran 2024 Pazar 5:38 pm - Güncelleme: 9 Haziran 2024 Pazar 5:38 pm

Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) serisinde Gandalf’ı canlandıran Ian McKellen, serinin yeni filminde rol alabileceğini ancak bunun tek bir şarta bağlı olduğunu söyledi.

JRR Tolkien’in kaleme aldığı kitaplardan uyarlanan ve Peter Jackson’ın başarılı yönetmenliğiyle tüm dünyada gişe rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi serisine yeni bir film daha geliyor.

Andy Serkis’in canlandırdığı Gollum’u konu alacak olan filmde Ian McKellen’ın da yer alıp almayacağı merak konusu. Warner Bros geçen ay The Hunt for Gollum’u duyurduktan sonra hayranlar tarafından Gandalf’ın ortaya çıkabileceği yönünde teoriler ortaya atılmıştı.

TEKLİF HENÜZ YOK

Ian McKellen da bu söylentilere yanıt verdi. The Times’a konuşan McKellen, Gandalf’ın filmde yer almak istediğini söyledi Fakat sözlerine devam eden McKellen “Senaryo yok, teklif yok, plan yok.” dedi.

Ancak 85 yaşındaki McKellen, röportaj sırasında yaşına dikkat çekerek kabul ettiği projelerin son işi olup olmayacağını sık sık merak ettiğini açıkladı ve “Ölümlü olduğunuzu görmek istiyorsanız adres defterinize bakmanız yeterli. Ve bir senaryo geldiğinde ya da bir teklif geldiğinde, ‘Bu benim son işim olabilir’ diye düşünüyorsunuz.” dedi.

Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Serkis, haberle ilgili şunları söyledi:

“Evet Kıymetli. Sevgili dostlarım, Orta Dünya’nın olağanüstü ve eşsiz koruyucuları Peter, Fran ve Philippa ile birlikte bir kez daha bilinmeyene doğru yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Mike, Pam ve Warner Bros ekibinin yanı sıra WETA ve Yeni Zelanda’daki film yapımcılığı ailemiz de bu arayışta.”

Kaynak: TELE1