Game of Thrones’un 8. sezonu için imza kampanyası başlatıldı

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2019 Cuma 9:40 am - Güncelleme: 17 Mayıs 2019 Cuma 9:40 am

Game of Thrones’un 8. sezon bölümlerini beğenmeyen dizi hayranları, dizinin son sezonunun yeniden çekilmesi için 485 binden fazla imza topladı.Açıklamada, “HBO, ümitlerimizin gerçekleşmesini sağla!” çağrısı yapıldı.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones’un 8. sezon bölümleri, hayranların şaşırtıcı bir imza kampanyası başlatmasına sebep oldu. Başlatılan kampanyanın açıklamasında “Bu seri mantıklı bir son sezonu hak ediyor” ifadesi kullanıldı.

HBO tarafından yayınlanan ve tüm dünyada merakla takip edilen Game of Thrones dizisinin hayranları imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden 15 Mayıs’ta başlatılan kampanyada, 8. sezonun yeniden çekilmesi talep edildi.

‘FARKLI YAZARLARLA YENİDEN ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUZ’

Şimdiden 485 binden fazla kişinin imzaladığı kampanyanın açıklamasında, “Farklı yazarlarla son bölümlerin yeniden çekilmesini istiyoruz” talebi yer alıyor.

Açıklamada, David Benioff ve D.B. Weiss‘in kaynakları olmadan (yani kitaplar) bu görev için yetersiz kaldığı, Game of Thrones’un daha iyi bir finalle ekrana veda etmeyi hak ettiği ifadeleri kullanıldı. Ayrıca “HBO, ümitlerimizin gerçekleşmesini sağla!” çağrısı yapıldı.