Game of Thrones yazarı Marvel ile birlikte çalışacak

Yayın tarihi: 23 Şubat 2022 Çarşamba 12:00 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 5:45 pm

Game of Thrones yazarı George RR Martin, yeni bir çizgi roman serisi üretmek için Marvel ile birlikte çalışacak.

Game Of Thrones yazarı George RR Martin, süper kahraman serileriyle tanınan Marvel ile çalışmanın bir “ayrıcalık” olduğunu belirtti. Bu projenin sevilen dizi Game Of Thrones’dan sonra kendisine “sonsuz neşe” getirdiğini de belirtti. Çizgi romanlar, George RR Martin tarafından tasarlanan ve düzenlenen süper kahraman antolojisi dizisi Wild Cards’a dayanacak. Wild Cards, Dünya’nın süper güçlü bireylere ev sahipliği yaptığı ve 25’ten fazla roman ve 20 kısa öyküden oluşan alternatif bir tarihin hikayesini anlatıyor.

Game of Thrones

 

Otuz yılı aşkın bir süredir 40’tan fazla yazar tarafından yazılmış olan seri Wild Cards: Drawing Of The Cards bu yıl içinde çıkacak. Martin, “Hayranlarımın zaten bildiği gibi, Wild Cards World kalbimde özel bir yere sahip” dedi. “Bu yüzden Marvel gibi bir endüstri liderinin anlatıyı en başından bir çizgi roman olarak üreteceğini duyurma ayrıcalığına sahip olmak bana gurur veriyor” ifadelerini de ekledi.

Martin’in en tanınmış eseri Game Of Thrones, son derece başarılı serisini 2019’da sonlandırdı ve HBO şu anda, gelecek yıl yayınlanacak bir prequel serisi de dahil olmak üzere, spin-off’ları geliştiriyor. Game of Thrones serisinin dünya çapında hali hazırda milyonlarca hayranı var. Buna bir de Marvel eklenince ortaya çıkacak şey kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacaktır diyebiliriz.

Samsung rakiplerini tekrar solladı!