Game of Thrones bittiği için üzülenlere güzel bir haber geliyor

Yayın tarihi: 16 Eylül 2019 Pazartesi 1:37 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2019 Pazartesi 1:37 pm

Game Of Thrones ’da, ejderhalara hükmeden hanedan olarak tanıdığımız Targaryen’ların öyküsünü merak edenler için hazırlanan Spin-Off’un ana dizi kadar ilgi görmesi bekleniyor.

HBO’nun yayına sokmak istediği dizinin senaristi ise ana öykünün yapımcılarından Ryan Condal olacak. Game of Thrones’da anlatılan öyküden 300 yıl öncesini konu edecek yeni dizide, ilk diziden tanıdığımız hiçbir karakteri göremeyeceğiz. Dolayısıyla yeni dizi, Jon Snow’suz bir Game of Thones öyküsü olacak.

HBO yeni bir dizi üzerinde çalıştığında dair henüz hiçbir resmi açıklama yapmadı. Ancak kanaldan sızan bilgiler yeni öykünün senaryosunun 2017 yılında hazırlandığını söylüyor. Kanalın, yayını bitecek Game of Throne yerine, yeni GOT dizisi çekmek için çok sayıda senaryo çalışması yaptırdığı söyleniyor.

Xiaomi Mi A3 inceleme! Şık tasarım, 4 kamera!

Öte yandan HBO şimdiden, GOT dünyasında ama binlerce yıl öncesini anlatan The Long Night isimli bir dizi hazırladığını resmen duyurmuş durumda. Eğer House Targaryen pilotu da onay alırsa, bir Game of Thrones bitince, iki yeni Game of Thrones dizisi başlamış olacak. Hayırlı işler George R.R. Martin. Romanların devamının neden gelmediği şimdi anlaşılıyor.