Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı!

Yayın tarihi: 6 Mart 2019 Çarşamba 2:11 pm - Güncelleme: 6 Mart 2019 Çarşamba 2:13 pm

 Game of thrones aylar süren bekleyişin ardından ekranlara geliyor. Dizinin yapımcıları 8. sezonun ilk fragmanını yayınladı. Nisan ayının ortalarında Türkiye’de de gösterilecek efsane dizinin, ilerleyen günlerde yeni fragmanlarının yayınlanması bekleniyor,

Game Of Thrones dizisinde son dakika gelişmesi… Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan Game of Thrones’un 8. sezonu için nefesler tutuldu. Game Of Thrones’un yayınlandığı 7. sezonuyla birlikte, hemen her bölümde rekor kırmayı başaran dizinin final sezonu izleyicisinin karşısına çıkacak. Peki, Game Of Thrones 8. yeni sezon ne zaman başlayacak? Game Of Thrones 8. yeni sezonda neler olacak?

Kış Yarı’nı bekleyen büyük savaşa ilk bakışı atmamızı sağlayan fragmanda birçok karakteri görebiliyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizleri merakla beklenen fragmanla baş başa bırakalım.

GAME OF THRONES’UN 8. FİNAL SEZONU NE ZAMAN?
Game Of Thrones’un 8. yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte dizinin sevenleri tarafından yeni sezonun ne zaman başlayağası sorusu yanıtını buldu. Game Of Thrones 8. Final sezonu 14 Nisan 2019 yılında yayınlanacak.

GAME OF THRONES’UN 8. YENİ SEZON FRAGMANI
. Game Of Thrones 8. Final sezonu fragmanını buradan izleyebilirsiniz

GAME OF THRONES’UN 7. SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?
Cersei’nin hamile olması hem Jamie’yi hem de Tyrion’ ı şaşırttı. Jamie’ye bebeğin kendisinden olduğunu yedi dünyaya duyurmaktan çekinmeyeceğini belirtti. Cersei Jamie’ye ilişkilerini dünyaya duyurma sözü verdi. Tyrion’ın ve Jamie’nin Cersei’nin ateşkesi kabul etmesinde şüphe duymamasını sağlayan tek şey, Cersei’nin bebek bekliyor olmasıydı.

Daenerys ve Jon’un uzun zamandır beklenen yakınlaşma sahnesi finale damga vurdu. Lyanna Stark, gerçek isminin Aegon Targeryan olduğunu ilk kez itiraf etti. Artık Yedi Krallığı Akgezenler’den koruyacak bir duvar olmaması nedeniyle hem ölüler hem de onlarla savaşmak için bir araya mütfeffikleri Winterfell’e doğru yol aldı.

Geri sayımın başladığı final sezonuna dair ilk görüntülerin paylaşıldığı fragmanda açılışı arya Stark yapıyor. Ardından savaşa hazırlanırken ejderhaları Kış Yarı’nda görüyoruz. Cersei’nin Westetros’ta kaldığı görülürken bir takım sinsi planlar içerisinde olduğu hissediliyor.

 

Game of Thrones final sezonu nasıl olacak?
Önceki sezonların Game of Thrones final sezonu, aksine her biri adeta bir film uzunluğunda olacak olan sadece 6 bölümden oluşacak. 10 bölümlük sezonların çekimleri yaklaşık 6 ay sürerken final sezonun çekimleri ise 10 ayda tamamlandı.

Televizyon tarihinin en büyük savaş sahnesini izleyeceğimiz dizide, bu sahnelerin çekimleri devlet tarafından, herhangi bir uçak, drone vb. ile görüntü alınmasına karşılık korunuyor. Savaş sahnesinin çekimi ise 11 hafta sürdü.

1. sezondan bu yana ilk defa bu kadar çok ana karakteri bir arada göreceğimiz savaş sahnesinin ayrıca Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmindeki 40 dakikalık Helm’s Deep savaşından da uzun olduğu ifade ediliyor.