Galaxy Z Fold4 katlanabilir telefon S Pen kalemi ile mi gelecek?

Yayın tarihi: 21 Nisan 2022 Perşembe 11:00 am - Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba 3:24 pm

Samsung’un Galaxy Z Fold4 katlanabilir telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Geçen yıl olduğu gibi, şirket bu yıl Ağustos ayında açıklayabilir. Samsung’un bu yılki katlanabilir telefonunun bir S Pen kalemine eşlik edeceğine dair iddialar ortaya çıktı.

Galaxy Z Fold4’ün, kalemi saklamak için özel bir yuvaya sahip olan ilk katlanabilir akıllı telefon olacağı tahmin ediliyor. Cihazda bir depolama yuvası bulunmasa bile S Pen için destek taşıyacağı yoğun bir şekilde konuşuluyor. Galaxy Z Fold4 için S Pen’in seri üretimi birkaç Avrupa ve Asya pazarında başladı.

Galaxy Z Fold4

Geçen yıl, söylentiler Galaxy Z Fold3’ün S Pen kalemini destekleyen ilk katlanabilir Samsung olacağı yönündeydi. S Pen Pro ve S Pen Fold Edition, Galaxy Z Fold3 ile uyumlu olsa da normal S Pen cihazda çalışmıyor. Galaxy Z Fold4’ün normal S Pen için destek taşıyıp taşımayacağı belli değil.

 

Geçen ay Samsung’un cihaz için bir “Süper UTG” üzerinde çalışabileceği bildirildi. S Pen’i kullanmak için daha güçlü bir yüzey sunması bekleniyor. Bu nedenle, normal S Pen’in Z Fold4 üzerinde çalışma olasılığı vardır. Cihazın özel bir S Pen kılıfına sahip olup olmayacağını öğrenmek için daha fazla bilginin gelmesini beklemeliyiz.

Önceki raporlar, Galaxy Z Fold4’ün daha iyi dayanıklılık için tek menteşe tasarımıyla geleceğini iddia etmişti . Ayrıca yükseltilmiş bir kamera sistemine sahip olacağı tahmin ediliyor. Z Fold4’ün Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacağı söyleniyor.

Microsoft, güvenlik açığı bulanlara büyük ödüller verecek