Galaxy Z Fold 4 performans ile dikkat topluyor

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 4:34 pm

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en önemli ikilisi konumuna gelen Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 sonunda kullanıcıların eline geçmeye başladı.

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 modelleri çok uzun bir süre teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmişti. Nihayet 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen Galaxy Unpacked etkinliğiyle kendini gösteren katlanabilir akıllı telefon modeli, tanıtımın hemen ardından ön sipariş yoluyla satışa sunulmuştu. İşte bugün gelen bilgilere bakacak olursak, katlanabilir akıllı telefonlar ilk sahiplerine ulaşmaya başlamış.

 

Galaxy Fold 4 modelini eline alan kullanıcıların ilk işi tabi ki telefonu kurcalamak olmuş. Bu kullanıcılardan bazıları ise işi ilerleterek telefonu bazı testlere tabi tutarak sonuçları ünlü sosyal medya platformu Reddit’de paylaşmış.

 

Galaxy Z Fold 4

Buna göre Galaxy Fold 4’ün ilk dikkat çeken özelliklerinden biri telefonda bulunan Performans Profili olmuş. Kullanıcı tarafından yapılan açıklamaya göre telefondaki bu performans modu Standart ve Hafif Performans olmak üzere iki alt seçeneğe ayrılıyor.

 

Hafif Performans modu, Standart Performans moduna göre daha düşük güç kullanımını sunarken, iki mod arasındaki performans farkının en az %20 olduğu belirtilmiş. Bununla birlikte kullanıcı işi iyice ileri götürerek, Snapdragon 8+ Gen 1 ile Snapdragon 888’i karşılaştırmış ve yeni yonga setinin önceki modele göre çok daha verimli bir çalışma ortamı sunduğunu ortaya koymuş.

Ford 65 bin aracı trafikten çekiyor