Galaxy Z Fold 4 fark ypeşinde

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 19 Haziran 2022 Pazar 2:30 pm

Samsung, katlanabilir akıllı telefon dünyasının en güçlü modellerinden birini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Galaxy Z Fold 4 özellikleri ile fark yaratacak. Katlanabilir akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Samsung, var gücüyle Ağustos ayına hazırlanıyor. Bugüne kadar sızdırılan pek çok bilgi sayesinde, Güney Koreli teknoloji devinin Ağustos ayı içerisinde hem Galaxy Z Fold 4’ü hem de Galaxy Z Flip 4’ü tanıtacağını biliyoruz.

 

Bununla birlikte, Samsung Galaxy Z Fold 4 ilk defa en önemli özelliklerini ortaya serdi. Geekbench testinde görünen yeni katlanabilir akıllı telefonda, iddialarda sıklıkla yer verildiği üzere Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti bulunuyor. Teste 12GB RAM ile giren Galaxy Z Fold, tek çekirdek işlemci testinden 1.351 puan alırken, çoklu işlemci testinden ise 3.808 puan aldı.

 

Galaxy Z Fold 4

Bugüne kadar paylaşılan sızıntılarda, 12GB RAM’in bu telefonun giriş paketinde  bulunan bellek boyutu olduğu belirtiliyordu. Eğer iddialar doğruysa, buna ilave olarak bir de 16GB’lık bir RAM seçeneği bulunacak. Ayrıca, telefonun 256GB, 512GB ve 1TB’lık üç farklı dahili depolama alanı seçeneğiyle gelecek.

 

Galaxy Note’dan devraldığı mirası S Pencil ile tablet görevini de başarıyla yerine getirecek olan Galaxy Z Fold 4, kutudan Android 12 işletim sistemi tabanlı One UI 4.1.1 ile gelecek. Yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin fiyatının ne kadar olacağı ve gerçekten Ağustos ayında tanıtılıp tanıtılmayacağını ise zaman gösterecek.

YouTube Music yeni özelliği ile dikkat çekiyor