Galaxy Z Fold 4 bu kez de kamera özellikleriyle gündeme geldi

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 1:49 pm

Samsung, bugüne kadar pek çok teknolojik yeniliğe öncülük etmiş bir isim. Bunlardan en önemlilerinden biri de tam kıvrımlı ekran furyasıydı. En güzel çağını Galaxy S7 Edge ile yaşayan bu teknoloji devam eden zamanda gözden düşmüş ve bir hayli törpülenerek belli belirsiz bir kimliğe bürünmüştü. Bununla birlikte artık Samsung’un yeni gözdesi ise katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonlar.

 

Kabul etmek gerekir ki bu alanda Güney Koreli teknoloji şirketi tartışmasız bir lider. Şirketin bu konumunu sağlamlaştırmak için her yeni modelde üzerine koyarak ilerlediği de bir gerçek. İşte teknoloji devinin yeni Z Fold modeli olması beklenen Galaxy Z Fold 4 hakkında ortaya atılan son iddiada bu sebeple doğru olabilir.

 

katlanabilir ekran

Bir duyum hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre, telefonun arka yüzeyinde yine 3’lü bir kamera yapısı bulunacak. Ana kameranın 50MP olacağı bu yapıda, 12MP’lik ultra geniş kamera ve 3x optik yakınlaştırma kabiliyetine sahip 12MP’lik telefoto kamera bulunacak.

 

İddianın sahibi olan duyum hesabı, bu kamera yapısının diğer özellikleri ile birlikte değerlendirildiğinde, S22 Ultra’dan bile daha güçlü bir konuma ulaştığını ve haliyle de Samsung’un şu ana kadarki en güçlü kameraya sahip modeli olacağını iddia etti. Bakalım kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 4 gerçekten bu unvanı ele geçirebilecek mi?

Bilgisayar ve telefon fiyatlarına zam geliyor: Evet yine