Galaxy Z Fold 3 RAM kapasitesinde kendini aşacak

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 3 Temmuz 2021 Cumartesi 4:44 pm

Samsung Galaxy Z Fold 3′ün Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve Samsung henüz bu konuda hiçbir şey açıklamamış olsa da, katlanabilir akıllı telefon temel özellikleriyle Geekbench’te ortaya çıktı.

Geekbench’ten geçen Galaxy Z Fold 3, Android 11 çalıştıracak. Cihaz yerleşik 12 GB RAM’e sahip ve Snapdragon 888 SoC tarafından desteklenmekte. Karşılaştırmalı veri tabanı, Galaxy Z Fold 3’ün diğer özelliklerini açıklamıyor, ancak bu özel model yakın zamanda FCC sertifikası da aldı ve bu süreçte S-Pen desteğini ve 5G bağlantısını ortaya çıkardı. Ayrıca cihazda bir NFC çipi de olacak.

 

Samsung Galaxy Z Fold 3

Beklenen özelliklerin geri kalanı, kablosuz şarj ve bir USB-C bağlantı noktasından 25W’a kadar güç sunan 4.275 mAh pil olacak. Galaxy Z Fold 3, iki Süper AMOLED ekrana sahip olacak – 6.23″ kapak ekranı ve 7.55″ dahili katlanabilir ekran. Cihaz fotoğraf ve videolarınız için toplam beş kamera ile gelecek: üç adet 12MP kamera, 16MP ekran altı selfie kamerası ve kapak ekranında 10MP atıcıdan oluşan üçlü kamera kurulumu. Samsung’un sıradaki modeli piyasada fark yaratabilir, ancak bunu net bir şekilde söylemek için piyasaya sürülmesini beklememiz gerekecek.

Peak DSL ve Hero DSL : Keenetic’in yeni üst düzey modem ailesi