Galaxy Z Flip serisi, yeni modelinde tüm dikkatleri üzerine çekebilir

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2022 Pazar 1:00 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 4:23 pm

Katlanabilir akıllı telefon pazarının öncü ismi Samsung, en çok beğenilen serilerinden biri olan Galaxy Z Flip’de önemli bir güncelleme hazırlığı yapılıyor.

Hatırlanacağı üzere serinin ilk modeli olan Samsung Galaxy Z Flip’de ikincil ekran olarak adlandırılan kapak ekranının boyutu yalnızca 1,06 inçti.

 

Akıllı telefon meraklıları tarafından oldukça küçük ve işlevsiz olmasıyla eleştirilen bu ekran, aslında gerçekten de gelen mesaj ve çağrıları göstermek dışında çok fazla bir misyona da sahip değildi. Bununla birlikte, Galaxy Z Flip 3 ile birlikte ekran boyutunu 1,9 inçe çıkaran Samsung, bu hamlesiyle katlanabilir akıllı telefon meraklılarının gönüllerini de almayı başarmıştı.

Galaxy Z Flip

Güney Koreli teknoloji devinin yeni hamlesi ise, artık kaleyi tamamen fethetmeye yönelik olacak. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Flip 4’de ikinci ekranın 2 inçten daha büyük bir ekran boyutuna sahip olacağı konuşuluyor.

 

Şu an için bu ikinci ekranın tam olarak hangi büyüklükte bir ekranla geleceği konusu muallak. Ancak bu sorunun yanıtını öğrenmek için çok da fazla beklememize gerek yok. Güney Koreli teknoloji devi, yılın ikinci yarısında Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Watch 5 ile birlikte Galaxy Z Flip 4 modelini de resmen tanıtacak.

Tesla eğlencenin dozunu artıracak: İşte yeni ekran deneyimi