Galaxy Z Flip 3 başarılı olabilecek mi?

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:13 am

Galaxy Z Flip 3 12 bin TL’lik fiyatıyla başarılı olabilir mi?  Açıkçası bu sorunun cevabını vermek çok da kolay değil. İlk bakışta 12 bin TL’lik fiyat etiketinin hayli uçuk göründüğünü düşünebilirsiniz.

Fakat en yakındaki teknoloji mağazasına gittiğinizde özellikle üst segmentte yer alan telefonlar için belirlenen etiketlerin 3 aşağı 5 yukarı bu seviyelerde olduğunu görebilirsiniz.

Peki Z Flip 3 bu ekosistemin neresinde yer alacak? Hatırlanacağı üzere bir önceki Z Flip modeli 15 bin TL gibi absürt bir çıkış fiyatına sahipti. Dolayısıyla bu fiyat etiketiyle başarılı olamadı.

Samsung aynı hatayı yeni Z Flip modelinde yapmadı ve Z Flip3’ü selefine oranla daha makul bir etiketle satışa sundu.

Galaxy Z Flip 3

Z Flip3’ün katlanabilir ekranını bir kenara bırakıp teknik özellikler bazında normal bir cihaz olarak düşünürsek en az 10 bin TL‘lik bir fiyat biçebiliriz. Dolayısıyla burada 2 bin TL’de katlanabilir ekran teknolojisi için ödememiz gerekiyor.

Fakat Z Flip3’ün kapağında yer alan ekranı, minimalize duruşu ve yenilikçi tasarımı rakipleriyle olan farkını ortaya çıkarıyor. Dolayısıyla Z Flip3‘ün bu fiyata başarılı olması pek de şaşırtıcı olmayacaktır.

NASA ay toprağında kullanılacak bir 3D yazıcı geliştirdi