Galaxy Watch ailesi OTA güncellemesine kavuştu

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2021 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 10:43 am

Bu ayın başlarında Samsung, Samsung Galaxy Watch Active 3 ve Galaxy Watch 2 için ürün yazılımı güncellemeleri yayınladı ve şimdi aynı akıllı saat modelleri tarafından başka bir OTA güncellemesi alınıyor.

Bu seferki saat güncellemeleri, tıpkı bu ayın başlarında olduğu gibi hala Tizen 5.5.0.2′ye dayanıyor. Artımlı güncelleme, fitness simgelerinde küçük görsel değişiklikler ve “iyileştirilmiş cihaz kararlılığı” getiriyor. Özellikle, otomatik yürüme/koşma ve “etkin olmayan uyarı” simgeleri geliştirildi. Bu Samsung akıllı saatlerinden birine sahipseniz, Galaxy Giyilebilir Uygulamasına geçebilir ve aşağı kaydırarak “Yazılım Güncellemesini İzle”, ardından “İndir ve Yükle” seçeneğine gidebilirsiniz. Güncelleme 49MB boyutunda ve yüklenmesi birkaç dakika sürer.

Galaxy Watch

 

Samsung Galaxy Watch 3 özelliklerine gelince, 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneği ile karşımıza çıkan Galaxy Watch 3, Samsung’un ikinci nesil akıllı saati Galaxy Gear S2 ile birlikte görmeye alıştığımız oval tasarım dilini devam ettiriyor.  360×360 piksel ekran çözünürlüğü sunan bir Super AMOLED ekran ile gelen Galaxy Watch 3, Gorilla Glass DX+ ile çizilmelere ve darbelere karşı koruma sağlıyor. Ayrıca ekran, Always on Display özelliği sayesinde bataryadan tasarruf yapılmasını da sağlıyor. Mistik Gümüş, Mistik Siyah ve Mistik Bronz olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan cihaz, paslanmaz çelik gövdeye ve değiştirilebilir kayışlara sahip. Galaxy Watch 3’ün altında bulunan ivme ölçer, jiroskop, barometre, kalp atış hızı gibi sensörler, akıllı saatin kullanıcılara pek çok sağlık ve spor özelliği sunmasını mümkün kılıyor. Kutusundan 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama alanı ile kutusundan çıkan Galaxy Watch 3, 340 mAh bataryasıyla oldukça uzun bir kullanım süresi sunuyor.

Sinovac aşısı olan hacı adaylarına Suudi Arabistan şoku