Galaxy Tab A7 Lite göründü

Yayın tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı 8:54 pm

Samsung, geçtiğimiz Eylül ayında Galaxy Tab A7’yi tanıttı. Ardından birkaç ay içinde sızdırılmış bir renderda ortaya çıkan bir Samsung Galaxy Tab A7 Lite varyantı geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi şimdi, artan taleplere cevap verebilmek amacıyla Galaxy Tab A7’nin kırpılmış bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy Tab A7’nin Lite versiyonu onaylandı ve yakında kullanıcılar ile buluşabilir. Cihaz daha önce Bluetooth SIG’in veritabanında göründü. Sertifika belgesi yeni tabletin Galaxy Tab A7 Lite olarak piyasaya sürüleceğini ve Bluetooth 5.0 özelliğine sahip olacağını göstermişti. Bugün ise cihaz cephesinde yeni haberler sızdırıldı.

Galaxy Tab A7 Lite

Render, Samsung Galaxy Tab A7 Lite’ın Helio P22T SoC tarafından destekleneceğini ve dahili 3GB RAM ile geleceğini iddia eden haberci Evan Blass tarafından paylaşıldı. Pil kısmında görünüşe göre tablet 5.100 mAh pile sahip olacak. Ekran olarak ise 8.4 ekrana sahip olacak.

Bu haber, Galaxy Tab A7 Lite’ın 8.7″ ekrana sahip olacağı iddia edilen önceki bir sızıntıyla çelişiyor. Galaxy Tab A7 Lite’ın ön ve arka tarafında da kameralar olacak, ancak çözünürlükleri şu anda bilinmiyor. Ayrıca cihazın Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olacağı belirtildi. Samsung’tan henüz Galaxy Tab A7 Lite hakkında bir haber gelmedi. Ancak sızdırılan tanıtım haberi, tabletin bu yıl Haziran ayında Galaxy Tab S7 Lite ile birlikte piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy A21s, Android 11, Galaxy A51, One UI 3.1 güncellemesi alıyor