Galaxy S23 şimdiden adından bahsettirmeye başladı

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 7 Ağustos 2022 Pazar 9:04 pm

Samsung’un en popüler akıllı telefon serisi olan Galaxy S, bu yılın başında yeni akıllı telefon modellerine kavuşmuştu. Bugüne kadar gerçekleşen Galaxy S22 satışlarından gayet memnun olan Samsung, başarısını bir sonraki seri olan Galaxy S23’de de devam ettirmek niyetinde.

 

İlk gelen sızıntılara göre, Galaxy S23’ün Qualcomm’un bu yılın sonunda tanıtacağı Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı iddia edilmişti. Bugünse telefonun diğer donanımlarına ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı.

 

Galaxy S23

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından dillendirilen iddialara göre, Galaxy S23 Ultra modelinde en az 5.000mAh’lık bir batarya olacak. Telefonun arka yüzeyinde 200MP ISOCELL ana kameraya ilave olarak, 12MP ultra geniş açı, 10x optik zoom 10MP periskop ve 3x optik zoom 10MP telefoto kameralar bulunacak. Galaxy S23 Ultra’nın ön yüzeyinde ise 40MP’lik bir kameranın olması bekleniyor.

 

Özelliklere baktığımız zaman, Galaxy S23 Ultra’nın yine son derece iddialı bir telefon olacağını söyleyebiliriz. Bu oldukça önemli bir gelişme çünkü geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialara göre, Samsung bundan sonra ilgisini katlanabilir akıllı telefonlara çevirecek. Bunun anlamı Galaxy S serisi, Güney Koreli teknoloji devinin önceliği olmaktan çıkacak. Ancak şirketin bu planlarını hayata geçirip geçirmeyeceği konusunda kararını bu sene piyasaya süreceği katlanabilir akıllı telefon modellerine göre vermesi bekleniyor.

Ferrari 24 bin otomobilini trafikten çekmek zorunda kaldı