Galaxy S23 , Galaxy S22 ile aynı telefoto kamerayı kullanacak

Yayın tarihi: 30 Haziran 2022 Perşembe 9:00 am - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 2:17 pm

Samsung cephesinde şu anda tüm gözler şirketin yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonlara çevrilmiş durumda. Şirketin yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü yakında satışa çıkarması bekleniyor. Ancak Samsung’un akıllı telefon departmanı bir yandan bu telefonların çıkışına hazırlanırken, bir yandan da Galaxy S serisinin yeni üyelerini hazırlamaya devam ediyor.

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23+ adını taşıyan bu yeni amiral gemisi akıllı telefonların önümüzdeki yılın ilk aylarında satışa sunulması bekleniyor. Galaxy S23 ve S23+ için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte, telefonlara dair sızıntılar da sıklaşmaya başladı.

 

Hatırlayacağınız gibi daha birkaç gün önce Galaxy S23’ün selfie kamerasına dair ilk detaylar ortaya çıkmış, telefonun selfie kamerasının ekranın altında gizli olmayacağı paylaşılmıştı. Telefonun selfie kamerasına dair bu haberden sadece birkaç gün sonra, bu kez de Galaxy S23’ün arka kamerasına dair ilk detaylar ortaya çıktı.

Galaxy S23

Elbette her yeni nesilde olduğu gibi Galaxy S22’den Galaxy S23’e geçişte de bazı dikkat çekici geliştirmeler yapılacak. Telefonun arka kamerasında da bazı geliştirmelerin yapılacağına şüphe yok. Ancak görünen o ki bu arka kameradaki bazı özellikler de aynı kalacak. Çünkü gelen son bilgilere göre Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23+, Galaxy S22’dekiyle aynı telefoto kamerayı kullanacak.

Bildiğiniz gibi Galaxy S22’de olduğu Galaxy S23’te de üç lensli bir arka kamera olacak. Ana lensin yanı sıra bir de ultrageniş bir lens ve telefoto lens yer alacak. İşte bu telefoto lens, Galaxy S22 ve S22+’ta da bulunan 10 megapiksellik 3x telefoto kamera olacak.

Google yapay zeka kontrolden çıkıp kötü şeyler yapabilir