Galaxy S22 Türkiye satış fiyatları belli oldu

Yayın tarihi: 3 Mart 2022 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 3 Mart 2022 Perşembe 8:35 am

Samsung, yeni amiral gemisi serisi Galaxy S22’yi 9 Şubat 2022 tarihinde resmen tanıtmış, o tarihten itibaren de ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcıları yeni cihazların satış fiyatlarını merak eder olmuştu.

Şirket tarafından yapılan açıklamayla birlikte, artık bu seriye ait telefonların satış fiyatları ortaya çıktı. Serinin baz modeli olan Galaxy S22, 128GB dahili depolama alanına sahip giriş versiyonu ile 14.999,00-TL’ye satılacak. Aynı durumdaki Galaxy S22+ ise 18.999,00-TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekleyecek.

 

Galaxy S22’

Serideki en güçlü akıllı telefon modeli olan Galaxy S22 Ultrayı almak isteyen akıllı telefon meraklılarının ise tam 22.999,00-TL’yi gözden çıkarması bekleniyor. Her ne kadar artık Galaxy S22 ve belki de Galaxy S22+’daki fiyatlar yeni düzendeki akıllı telefon fiyatları için alışılmış seviyeler olsa da, yine de Galaxy S22 Ultra’nın satış fiyatının alışmak için bile çok yüksek olduğunu düşünüyoruz.

Tabi önemli olan akıllı telefon meraklılarının bu konuda nasıl düşündükleri. Çünkü artan çip ve yarı iletken maliyetleri, üretimin pandemi nedeniyle kısıtlanmış olması, yeni teknolojilerin her zaman ilk çıktıkları zaman yüksek fiyattan fiyatlanması gibi sebeplerden dolayı, en son teknolojiyle donatılmış bu cihazlar için açıklanan fiyatlar makul de bulunabilir. Ancak son mertebede bu satış fiyatlarının normal olup olmadığını, önümüzdeki günlerde gelmeye başlayacak satış verilerinden daha kolay anlayabileceğiz.

Honor yeni nesil amiral gemisi modellerini tanıttı!