Galaxy S22 Plus plastik arka paneline sahip olabilir

Yayın tarihi: 17 Haziran 2021 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 15 Haziran 2021 Salı 3:47 pm

Bu yılın başlarında Samsung, Galaxy S21 ile Galaxy S serisinde polikarbonat (plastik) bir arka panele geçti. Yeni bir söylentiye göre aynı malzeme gelecek yıl Plus modeline de (Galaxy S22Plus) gelebilir. Ancak Ultra modeli (Galaxy S22 Ultra) cam arka paneli koruyacak.

Samsung, yıllardır akıllı telefonlarında plastik ile deneyler yapıyor. Şirket, Galaxy A serisinde camsı denilen paneli tanıttı. Bu parlak polikarbonat sırt, sadece lekeleri değil aynı zamanda çizikleri de çektiği için daha temiz hissettiriyor diyebiliriz. Bu durumun kullanıcıların telefon seçme konusunda önemli bir kriter olduğunu söylemek gerekir. Özellikle çabuk çizilen veya darbe alması halinde çabuk hasar oluşturan cihazlardan kullanıcıların uzak durduğunu görüyoruz. Durum böyle olunca şirketin yeni Galaxy S22 serisinde arka panelin sağlamlığı ve kullanılan malzemenin de önemi artıyor.

Galaxy S22Plus

 

Ardından firma, mat bir polikarbonat arka kaplama ile Galaxy Note20’yi piyasaya sürdü . Aynı malzeme daha sonra Galaxy S20 FE ve Galaxy S21’e de ulaştı . Orta sınıf Galaxy A52 ve Galaxy A72 bile benzer bir kaplama kullanıyor ancak daha düşük kalitede.

Görünüşe göre kullanıcılar, teknoloji topluluğu kadar camdan plastiğe geçişi umursamıyor. Bu nedenle, Samsung’un ( @FrontTron aracılığıyla) 2022’de hem GalaxyS22 hem de Galaxy S22 Plus’da polikarbonat kullanacağı söyleniyor .

Her neyse, bu hala doğrulanmadı. Bu nedenle, daha fazla bilgi için biraz daha beklememiz gerekecek. Bu doğruysa, Galaxy S22Ultra, Galaxy S22 serisinde arka cam panelli tek cihaz olacak .

Beats Studio Buds için detaylar belli oldu