Galaxy S21 FE iptal mı edildi

Yayın tarihi: 1 Ekim 2021 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe 1:58 pm

Samsung son birkaç yıldır amiral gemisi modellerinin Fan Edition versiyonlarını da çıkarıyordu. FE Edition olarak karşımıza çıkan bu modeller, amiral gemisi cihazlarda bulunan ve kullanıcıların her zaman ihtiyaç duymadığı Premium özelliklerden yoksun olarak tasarlanıyordu.

Örneğin amiral gemisi cihazlarda yer alan kablosuz şarj özelliği FE standartındaki modelleri bulunmuyordu. Bu modellerin en önemli artısı ise üst segment özellikleri görece olarak daha uygun fiyatlara sunabilmesiydi.

Fan Edition

Pek çok kullanıcı S21 modelinin FE versiyonunu da büyük sabırsızlıkla bekliyordu. Hatta Samsung resmi web sayfasında S21 için bir destek sayfası bile açmıştı. Fakat geçtiğimiz gün beklenmedik bir olay oldu. Samsung destek sayfasında yer alan S21 ile ilgili tüm bilgileri sayfadan kaldırdı.

Bu telefonun tamamen iptal edildiği şeklinde yorumlandı. Zaten son dönemde S21 FE adına hiçbir sızıntı gerçekleşmiyordu. Dolayısıyla S21 FE’nin iptal edilmiş olması bizleri çok da şaşırtmadı. Fakat Samsung’un bu kadar merakla beklenen ve potansiyel bir müşteri kitlesi bulunan telefonu neden iptal ettiği büyük bir soru işareti. Belki de FE modelinin normal S21 satışlarını düşürmesinden endişe edilmiş olabilir. Bakalım konu ile ilgili Güney Koreli şirketten herhangi bir açıklama gelecek mi? Merakla bekliyoruz.

Yeni koronavirüs ilacı üretiliyor: Bu defa olacak gibi