Galaxy S10+ Limited Edition çıkış tarihi açıklandı

Yayın tarihi: 12 Şubat 2019 Salı 2:09 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2019 Salı 2:14 pm

Samsung’un 20 Şubat’ta resmiyete kavuşacak olan yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10+’ın özel sürümü biraz gecikebilir. İşte Galaxy S10+ Limited Edition hakkındaki detaylar haberimizin içinde

Bilindiği üzere Samsung 20 Şubat’ta özel bir Unpacked etkinliği düzenleyecek. San Francisco’da düzenlenecek olan etkinlikte S serisinin yeni üyeleri tanıtılacak. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda 3 yeni modelin tanıtılacağını biliyoruz. Samsung 20 Şubat’ta Galaxy S10, S10E ve S10+ modelleri ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak.

 

Genel olarak 3 model de üst segmente hitap edecek. Fakat çatı modelini yani amiral gemisi görevini Galaxy S10+ üstlenecek. Samsung S10+ için de farklı versiyonlar üretecek. Bu versiyonların en pahalısı ise Galaxy S10+ Limited Edition olacak.

 

Galaxy S10+ Limited Edition, 1TB depolama alanı ve 12GB RAM kapasitesi ile sektörde bir ilke de imza atacak. Geçtiğimiz günlerde Galaxy S10+ Limited Edition’ın 1600 euro civarında bir fiyata satılacağı sızdırılmıştı. Fakat görünen o ki en üst düzey S10 modelinin satışa sunulması biraz gecikebilir. Zira Samsung’un bu modeli Mart ayından önce satışa sunmayı planlamadığı ortaya çıktı. Hatta bu telefonun raflardaki yerini almasının Mart ayının ortalarını bulacağı belirtiliyor.

Diğer S10 modelleri ise muhtemelen Mart ayı girmeden satışa sunulacaktır. Öte yandan 1TB’lık depolama alanına sahip bir telefona ne derece ihtiyaç olduğu da soru işareti.