Galaxy Note 21 mi geliyor?

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 Pazar 12:49 pm

Samsung, Mart ayında bu yıl yeni bir Galaxy Note akıllı telefon duyurmayacağını açıklamıştı. Haber, daha önceki birçok sızıntı nedeniyle beklenmekle birlikte, Note serisinin birçok hayranını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bununla birlikte, web’de dolaşan bir görüntü, hayranlara bir Galaxy Note 21 olacağına dair umut veriyor.

Fotoğraf, resmi bir Samsung Mağazasının dışında çekildiği söylenen bir duvar resmine ait. Bir Twitter kullanıcısı , bunun Samsung’un Güney Kore’deki en büyük mağazalarından biri olan Samsung Hongdae Mega Mağazası olduğunu doğruladı. Beyaz bir arka plan üzerinde büyük bir Google “G” logosunun bulunduğu duvar resmi , birkaç Samsung Galaxy ürününün adını taşıyor.

Listelenen ürünlerden bazıları Galaxy Z Fold2 , Galaxy S20 Ultra , Galaxy Note 20 5G , Galaxy Book Flex, Galaxy Book Ion, Galaxy Note 20 Ultra 5G , Galaxy S21 , Galaxy Buds , Galaxy Fit, Galaxy Tab Active3 , Galaxy Tab S7 + , Galaxy Tab A7 , Galaxy Z Flip ve daha fazlası.

Bahsi geçen ürünlerin tamamı piyasaya sürülürken, görselde ortaya çıkan ve henüz duyurulmayan iki cihaz var ve bunlar Galaxy Note 21 5G ve Galaxy Note 21 Ultra 5G. Bu iki cihazın duvarda görünmesi, Samsung’un sonunda yeni Galaxy Note telefonlarını duyurabileceği spekülasyonlarına yol açtı. Ancak, görüntünün gösterdiği ne olursa olsun serinin bir daha çıkmayacağını düşünenler de var.

Samsung’un bu yıl Galaxy Note 21 serisini piyasaya süreceğini düşünmüyoruz. Telefonların gelişimi hakkında hiçbir şey duymadık ve piyasaya çıkmaları gereken zamana üç aydan daha az kaldığımızı düşünürsek, aslında geliştirilmedikleri anlamına geliyor.

Lenovo Go kablosuz şarj faresi geliyor