Galaxy Note 10 modelinin görselleri basına sızdı

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2019 Cuma 11:28 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2019 Cuma 11:29 am

7 Ağustos 2019 tarihinde düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy Note 10 için geçtiğimiz gün tanıtım videosu yayınlanmıştı. Bugün ise telefonun basın görselleri ortaya çıktı. Sızdırılan görsellere  göre; telefonun arka bölümünde sol üst köşede diklemesine üçlü kamera kurulumu yer alacak.

Telefonun ön bölümünde ve tam üst orta tarafında ise nokta şeklinde tek kamera kurulumu bulunacak. Çinli firmaların alacalı beleceli renk seçeneğine yer verecek olan Samsung, bu hareketi ile büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 10

S-Pen tarafında ise; kalemde kameranın olacağı söyleniyordu. Ancak görsele göre böyle bir şey maalesef ki olmayacak. Diğer S-Pen modelleri ile aynı görünen bu kalem, muhtemelen özellik açısından çok gelişmiş olacak.

Özellikleri ile en güçlü Android telefon olması beklenen Note 10; gücünü Samsung’un Exynos 9825 yonga seti ve 12 GB RAM’den alacak. Ekrana gömülü hoparlör sistemi ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile gelecek olan telefonda 6.8 inç büyüklüğünde Dynamic AMOLED ekran yer alacak.

Yeni iPhone nasıl olacak?

Note 10, 4.170 mAh’lık 25W hızlı şarj desteğine sahip batarya, UFS 3.0 depolama, 12 Megapiksel + 12 Megapiksel + 16 Megapiksel üçlü kamera kurulumu ile çıkacak olan telefonun henüz fiyatı henüz bilinmiyor.