Galaxy Note 10 Lite Android 11 tabanlı One UI 3.1 güncellemesini alacak

Yayın tarihi: 4 Mart 2021 Perşembe 7:30 am - Güncelleme: 3 Mart 2021 Çarşamba 7:54 pm

Samsung Galaxy Note 10 Lite, Ocak ayının sonlarında Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesini almıştı. Şimdi ise ve bir aydan fazla bir süre sonra, cihaz Samsung’un en yeni özel Android görünümü olan One UI 3.1 güncellemesini alıyor.

Yeni güncelleme N770FXXU7EUB3 sürüm numarasını taşıyor. Buna ek olarak güncelleme, Mart 2021 Android güvenlik yamasıyla birlikte geliyor. En son aygıt yazılımının getirdiği değişiklikleri ayrıntılı olarak içeren bir liste şu anda mevcur değil. Ancak ancak akıllı telefona Özel Paylaşım ve Göz Konforu Kalkanı gibi yeni özelliklerin güncelleme ile birlikte geleceği kesin diyebiliriz. Galaxy Note 10 Lite için One UI 3.1 güncellemesi, şimdilik Fransa’da yayınlandı. Güncelleme bölge bölge yayılarak yakın tarihte her yere ulaşacaktır. Güncellemeyi alıp almadığınızı kontrol etmek için manuel olarak cihazınızda Ayarlar> Yazılım güncelleme menüsüne bakabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite, 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran üzerine kurulu. 2400 x 1080 (Full HD+) çözünürlüğündeki ekran; inç başına 398 PPI piksel yoğunluğuna sahip olacakken, HDR desteğini de beraberinde getiriyor. Parmak izi tarayıcısı ekranın altına yerleştirilen telefonun ön kamerası, tıpkı Galaxy Note 10’da olduğu gibi ekranın ortasına açılan yuvarlak bir deliğe yerleştirilmiş. 32 MP çözünürlüğündeki ön kamera, f/2.0 diyafram değerine sahip. Ana kamera sensörü, Dual-Pixel teknolojisi sayesinde daha hızlı otofokus yapabiliyor. Bu kameraya eşlik eden telefoto lens; 2x optik yakınlaştırma ve canlı odak çekimleri yapabilirken, ultra geniş açılı diğer kamera ise kadrajın açısını genişletiyor. Video tarafında ise saniyede 60 kare 4K video çekebilen telefon, 960 FPS ağır çekim video kaydediyor.

Tüm zamanların en çok satan Nintendo 3DS oyunları