Galaxy Fold3 ve Flip3 satış rekorları kırıyor

Yayın tarihi: 6 Ekim 2021 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 4 Ekim 2021 Pazartesi 6:22 pm

Samsung,  merakla beklenen yeni nesil katlanabilir ekranlı modelleri olan Galaxy Fold3 ve Flip3 bu ay satışa sundu. Bazı ülkelerde yeni nesil katlanabilir ekranlı Samsung modelleri bir tık daha erken satışa sunulmuştu. Bu ülkelerden birisi de Güney Kore oldu.

Güney Kore’de büyük ilgi gören yeni nesil katlanabilir ekranlı Samsung cihazları adeta yok sattı. Hem Fold3, hem de Flip3 kısa sürede 1 milyonun üzerinde satış yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar denildiğinde insanların aklına ilk olarak Samsung modelleri geliyor. Güney Koreli teknoloji devinin katlanabilir ekranlı modelleri tüm dünyada pazarın önemli bir bölümüne hükmediyor.

Galaxy Fold3 ve Flip3

Yeni nesilde Galaxy Fold ve Flip modellerinin daha ucuz olması, satış rakamlarını da önemli ölçüde arttırdı. Özellikle Flip3 satış rakamları tarafında önemli bir başarıya imza attı.

Sadece Güney Kore’de iki modelin 1 milyondan fazla satması Samsung’un da yüzünü güldürdü. Muhtemelen önümüzdeki süreçte orta segmentte de katlanabilir ekranlı modeller görmeye başlayacağız. Bu da katlanabilir ekranlı telefon trendinin çok daha hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Türkiye’de de satışa çıkmış durumda.

Koronavirüs kısıtlamalarına karşı kişi maskesiz eylem yaptı