Galaxy Fold 4 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Nisan 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 2 Nisan 2022 Cumartesi 12:56 pm

Önümüzdeki süreçte tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 4 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Son iddialara göre Fold 4’te ekran altı parmak izi okuyucusu kullanılması bekleniyor.

Samsung, geçtiğimiz yıl yeni nesil katlanabilir ekranlı modellerini tanıtmıştı. Yeni nesil Z Fold modelleri genel olarak kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Samsung Z Fold 3 modelinde önemli bir yeniliğe gitmiş ve ekran altı kamera özelliğine yer vermişti. Bu özellik haricinde Z Fold 3 ile S Pen desteği de seriye kazandırılmıştı. Peki yeni nesil Z Fold serisinde ne gibi yenilikler olacak?

Galaxy Z Fold 4

Z Fold 3 modeli henüz yeni olsa da şimdiden Z Fold 4 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Sizlerin de bildiği üzere Z Fold 3 modelinde parmak izi okuyucusu telefonun yan bölümünde yer alan güç tuşunun üzerine yerleştirilmişti.

 

Z Fold 4 modelinde ise parmak izi okuyucusu ekranın altına yerleştirilecek. Yani başka bir değişle Galaxy Z Fold 4 modeli ekran altı parmak izi okuyucusuyla gelecek. Elbette bu ekran altı parmak izi okuyucusunun ne derece verimli olacağını telefon çıktığında görebileceğiz. Zira Z Fold serisinde farklı bir ekran türü kullanılıyor. Dolayısıyla bu ekranın altına parmak izi okuyucusu yerleştirmek, normal bir OLED ekrana oranla çık daha zor olabilir.

Disney ‘Obi-Wan Kenobi’ ile ilgili yeni açıklama!